Vartiointi

Suojaa läheisesi, rakkaimpasi
ja omaisuutesi

Vartiointi

Suojaa läheisesi, rakkaimpasi ja omaisuutesi

Vartiointi

Security tarjoaa valvontaa ja vartiointia tarpeidesi mukaan – tarvitsetpa sitten tehovartiointia varastollesi nahoitusaikaan tai tarkempaa silmänpitoa kesämökillesi talvikaudella. Voit myös esimerkiksi yhdistää palovaroittimesi tai lämmitysjärjestelmän ohjauksen valvomoomme. Voit näin lisätä turvallisuutta ja vähentää onnettomuuksien ja ongelmien riskiä.

Tekninen valvonta

Huolehdimme turvallisuudesta yksilöllisten ja hälytysten vastaanoton avulla esimerkiksi murto-, palo-, kulunvalvonta- tai LVI-hälytysten sattuessa. Kerro meille mitä tarvitset, ja tehdään sinulle sopiva yksilöllinen ja vaatimustesi mukainen turvallisuuspaketti. Tarjoamme myös esimerkiksi kameravalvontaa ja vartiointipalveluita kiinteään kuukausihintaan.

Kamerajärjestelmät

BotniaSec on alueen ainoa yritys, jolla on auktorisointi sekä vartiointiin että turvatekniikkaan. Myymme useimpia eri merkkisiä kameratarvikkeita ja tarjoamme edullisia leasingvaihtoehtoja, joissa sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä ja laitteiston huollosta.

Vartiointipalvelut

Suojaa sinulle tärkeät henkilöt ja omaisuutesi joustavasti ja tehokkaasti. Ammattitaitoiset ja kokeneet vartijamme huolehtivat turvallisuudesta ennakoiden ja reagoivat poikkeamiin välittömästi.
Tarjoamme piiri- ja myymälävartiointia, turvatarkistuksia, arvokuljetuksia sekä erilaisia turvapalveluita. Autamme myös tilanteissa, joissa henkilökunnan työskentely halutaan turvata kohonneen väkivaltariskin vuoksi.

Järjestyksenvalvonta

Meillä on toimilupa järjestyksenvalvontatoimintaan lain yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085/2015 mukaisesti. Ammattimaiset järjestyksenvalvojamme huolehtivat turvallisuudesta festivaaleilla, tansseissa ja suuremmissa juhlatilaisuuksissa. Saatavilla myös VIP-henkilösuojausta ja turvakuljettajia.

Henkilösuojaus

Järjestämme VIP-henkilösuojausta ja turvakuljettajia. Henkilösuojauspalvelumme on tarkoitettu henkilöille jota asemansa, työtehtäviensä, elämäntilanteensa tai erilaisten uhkien vuoksi kokevat tarvitsevansa ammattilaista hengen ja terveyden turvaamiseksi. Henkivartijapalvelut ovat saatavilla sekä näkyvästi, että huomaamattomasti toteutettuna.

Koulutus

Koulutus on tärkeä osa ennakoivaa turvallisuutta. Järjestämme koulutuksia ja eri sertifikaattien päivityksiä suoraan yrityksissä ja työpaikoilla. Tarjoamme mm. seuraavia koulutuksia: Työturvallisuus, Matkailualan turvallisuuspassi ja Uhkaavan henkilön kohtaaminen.

Sosiaaliset tukipalvelut

Tiedämme, että monet iäkkäämmät henkilöt tuntevat olonsa turvattomaksi kodeissaan. Siksi tarjoamme erilaisia ratkaisuja turvallisempaan arkeen. Tukipalveluihin kuuluu turvapuhelinten myynti ja asennus, turvapuheluiden hälytyskäynnit, vierailut ja puhelut turva-asiakkaille sekä muut yksinkertaisemmat tukipalvelut. Palvelut suoritetaan aina sopimuksen perustuen ja vaitiolovelvollisuutta noudattaen, lisäksi yhteydenpito asiakkaan ja tämän läheisten kanssa on aina suoraa ja dokumentoitua.