Bevakning

Skydda dina nära och kära
och din egendom.

Bevakning

Skydda dina nära och kära och din egendom.

Bevakning

Security erbjuder övervakning och bevakning helt enligt dina krav – vare sig du behöver hårdbevakning av ditt skinnlager i pälsningstider eller en extra koll vid sommarstugan under vintersäsongen. Du kan också till exempel koppla dina brandvarnare eller styrningen av ditt värmesystem till vår larmcentral. Allt för att öka säkerheten och minska riskerna för olyckor och problem.

Teknisk bevakning

Vi hjälper dig att hålla koll genom skräddarsydda bevakningstjänster och larmmottagning från till exempel inbrotts-, brand-, passage- eller VVS-larm. Då vi känner till dina krav kan vi göra upp ett skräddarsytt säkerhetspaket för just dina behov. Vi erbjuder också till exempel kameraövervakning och bevakningstjänster till ett fast månadspris.

Kamerasystem

BotniaSec är nejdens enda företag med auktorisation för både bevakning och säkerhetsteknik. Vi säljer de flesta olika märken av kamerautrustning och erbjuder förmånliga leasingalternativ där du inte behöver bekymra dig för uppdatering och service av utrustningen.

Väktartjänster

Våra kunniga och erfarna väktare sköter många olika sorters uppdrag som till exempel butiksbevakning, säkerhetskontroller, värdetransporter och säkerhetstjänster i situationer där det finns risk för att personal råkar ut för våldsamma kunder eller klienter.

Ordningsvakter

Vi har auktorisation för ordningsvakter enligt Lagen om privata säkerhetstjänster 1085/2015. Vi ser till att säkerheten uppfylls genom att bistå med professionella ordningsvakter vid festivaler, danser och stora kalas. Vi ordnar också VIP-personskydd och säkerhetschaufförer.

Personskydd

Vi ordnar också VIP-personskydd och säkerhetschaufförer. Våra personskyddstjänster är avsedda för personer som i sin ställning, sina arbetsuppgifter, sin livssituation eller på grund av hot upplever sig behöva skydd mot liv eller hälsa. Vi tillhandahåller livvakter till er tjänst antingen som diskreta eller synliga.

Utbildning

En viktig del av förebyggande säkerhet är utbildning. Vi ordnar utbildningar och uppdateringar av olika certifikat direkt på företaget eller arbetsplatsen. Vi erbjuder skolning i till exempel: Arbetssäkerhet, Resebranschens säkerhetspass och Bemötande av hotfull person.

Sociala stödtjänster

Vi vet att många äldre personer idag känner sig otrygga i sina hem. Därför erbjuder vi olika lösningar för en tryggare vardag. Stödtjänsterna består av försäljning och installation av trygghetstelefoner, utryckningar vid trygghetslarm, besök och samtal med trygghetskunderna och andra enklare stödtjänster. Tjänsterna utförs alltid mot kontrakt som förutsätter tystnadsplikt och vår kommunikation med kunden och dennes närstående är alltid rak och dokumenterad.