Tietoa yrityksestä

”Varmuuden vuoksi”

BotniaSec

BotniaSec on turvallisuusyritys, joka työskentelee taatakseen pohjanmaalaisille niin varman ja turvallisen arjen kuin mahdollista. Tunnemme pohjalaiset olosuhteet ja voimme toimittaa yksilöllisiä kokonaisratkaisuja arjen turvaksi. Teemme sähköasennuksia sekä edistyneitä erilaisten hälytysjärjestelmien asennuksia.

Olemme pohjimmiltamme turvallisuusyritys, jolla on toimipisteet Vaasassa ja Oravaisissa. Turvallisuusalan asiantuntemuksellamme tarjoamme entistä laajemman tuote- ja palveluvalikoiman, ja pystymme siten palvelemaan seudun asiakkaita yhä paremmin.

”Tavoitteenamme on, että teidän arkenne on niin vaaratonta ja turvallista kuin mahdollista. Olemme luotettava pohjanmaalainen kumppani kaikessa mikä liittyy turvallisuuteen.”

BotniaSec

Olemme luotettavia ja ammattimaisia. Noudatamme lainsäädäntöä ja säädöksiä jotka koskettavat alaamme. Meillä on valtuutus asentaa turvatekniikkaa lain yksityisistä turvallisuuspalveluista 1085/2015 vaatimusten mukaisesti. Murtohälytinjärjestelmät, jotka on asennettu ilman tätä valtuutusta, eivät ole vakuutusyhtiöiden hyväksymiä eivätkä siten välttämättä kuulu korvattavien vahinkojen piiriin murto- tai palovahingon sattuessa.

 

Toimeksiantajiamme ovat muun muassa yritykset, kunnat, vakuutusyhtiöt, turkistuottajat, sairaalat, yhdistykset ja yksityishenkilöt. Yrityksemme johtotähtiä ovat luotettavuus, ennakoiva turvallisuus ja paikallinen asiakaspalvelu.